Mentorsmöte 2

Vi hade ett mycket trevligt och matnyttigt möte igår om Mentorskap och att vara Adept. Vi satte upp några kriterier för att få bli Adept: Du ska ha ett yrke i branschen, nån form av utbildning, arbetat eller gjort en vettig praktik. Du ska ha ett mål eller vision. Att ha en mentor är inte en jobbväg eller ett sätt att få praktik. Det är du som Adept som bär ansvaret för din egna utveckling. Alla kan inte få en mentor. Det är Mentorerna som väljer ut vilka de vill ha som Adepter. Alla Mentorer kommer att ha egna träffar för egen och Adeptens utveckling. Blir du Mentor får du stöd av andra Mentorer. Vi kommer i slutet av februari ha en nätverksträff där alla Adepter får fylla i en ansökan och jag återkommer med datum och tid. Har ni några frågor, hör gärna av er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s