Nätverksträff hos Linda Vista

Den 21februari fick vi möjligheten att träffas hos Linda. Hon bjöd på bubbel och vi som ville fick nylackade naglar. Hos Linda kan man bli fransstylist och nagelskulptör. De har även ett eget nagelackmärke av hög kvalité, Sweden Nails. Jag lägger lite länkar om det längre ned.

Det var ett trevligt gäng som samlades under kvällen och förutom frågor om mentor /adeptprogramet kom många ämnen upp på agendan. Flera med gemensamma nämnare hittade varandra och kommer ses igen över en fika och fortsätta dialogen. Detta visar hur viktigt det är att vi fortsätter nätverka. Tillsammans är vi starka och vi alla behöver nya vänner i branschen som sen kan leda till vad som helst.

Vi hade en dialog om vi tycker det har blivit bättre efter metoo och vad mer vi kan göra så det inte blir en backlasch som på 70-80 talet.

Det var många bra idéer som kom upp som jag ska ta vidare till mentorgruppen. Nu ska vi Mentorer försöka samlas så fort som möjligt och titta på ansökningar som kommit in.

Tack för en mycket trevlig kväll! Tack Linda och alla ni som kom. Det kommer att bli fler träffar, jag lovar. Planerar redan nu en stor vårfest för Nätverket. Tror det kan bli efter Påsk

Elisabet

 

 

http://www.swedennails.com

http://www.lindavista.se/

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s